Κορονοϊός: Υπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και remdesivir στη νόσο COVID-19
08:49 - 09/10/2020
Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό…
Διαβάστε Περισσότερα στο onmed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19;
Πολλοί αναρωτιούνται αν αποκτούν ανοσία στον κορονοϊό εφόσον έχουν ήδη
The post Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19; appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΚορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19;
Πολλοί αναρωτιούνται αν αποκτούν ανοσία στον κορονοϊό εφόσον έχουν ήδη ασθενήσει και ξεπεράσει τη νόσο COVID-19.
The post Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19; appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε το στο iatropedia.grΥπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για την COVID-19
Υπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για την COVID-19
Παρ., 09/10/2020 - 11:02
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΥπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για τη νόσο COVID-19
Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό του αντι-ιϊκού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη (remdesivir) με ένα «συμπυκνωμένο» διάλυμα αντισωμάτων που εξουδετερώνουν τον SARS-CoV-2. Η μελέτη [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΥπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για τη νόσο COVID-19
Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό του αντι-ιϊκού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη (remdesivir) με…
Διαβάστε το στο politik.grΥπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για τη νόσο COVID-19
Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό του αντι-ιϊκού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη (remdesivir) με ένα «συμπυκνωμένο» διάλυμα αντισωμάτων που εξουδετερώνουν τον SARS-CoV-2.
Διαβάστε το στο analitis.grΥπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για τη νόσο COVID-19
Η μελέτη διεξάγεται σε ενήλικες ασθενείς που νοσηλεύονται με COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και 16 άλλες χώρες σε πέντε ηπείρους.
Διαβάστε το στο ekriti.gr