Κορονοϊός: Υπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και remdesivir στη νόσο COVID-19

08:49 - 09/10/2020

Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό…

Διαβάστε Περισσότερα στο onmed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19;

Πολλοί αναρωτιούνται αν αποκτούν ανοσία στον κορονοϊό εφόσον έχουν ήδη The post Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19; appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19;

Πολλοί αναρωτιούνται αν αποκτούν ανοσία στον κορονοϊό εφόσον έχουν ήδη ασθενήσει και ξεπεράσει τη νόσο COVID-19. The post Κορονοϊός: Έχω ανοσία αν έχω ήδη περάσει την COVID-19; appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Υπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για την COVID-19

Υπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για την COVID-19 Παρ., 09/10/2020 - 11:02

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Υπεράνοση ανοσοσφαιρίνη και ρεμδεσιβίρη για τη νόσο COVID-19

Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό του αντι-ιϊκού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη (remdesivir) με ένα «συμπυκνωμένο» διάλυμα αντισωμάτων που εξουδετερώνουν τον SARS-CoV-2. Η μελέτη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό του αντι-ιϊκού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη (remdesivir) με…

Διαβάστε το στο politik.gr

Πρόσφατα ξεκίνησε μια κλινική μελέτη που εξετάζει την ασφάλεια, την ανοχή και την αποτελεσματικότητα μια θεραπείας για την Covid-19 που αποτελείται από το συνδυασμό του αντι-ιϊκού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη (remdesivir) με ένα «συμπυκνωμένο» διάλυμα αντισωμάτων που εξουδετερώνουν τον SARS-CoV-2.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Η μελέτη διεξάγεται σε ενήλικες ασθενείς που νοσηλεύονται με COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και 16 άλλες χώρες σε πέντε ηπείρους. 

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onmed.gr

Γιατί έχετε υπνηλία μέσα στην ημέρα – Πότε είναι σοβαρό ζήτημα

Ποια μέθοδος και ποιοι κόκκοι παράγουν τον πιο υγιεινό καφέ

Γιατί ο βήχας μπορεί να είναι σοβαρό σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας

Γονίδια ή διατροφή; Τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο στο προσδόκιμο ζωής

Εμμηνόπαυση: Με ποια διατροφή θα αποφύγετε τις χρόνιες παθήσεις

Κιρσοκήλη: Συμπτώματα - Πώς να κάνετε αυτοέλεγχο στο σπίτι