Ευτέρπη Κουτσαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής - Δεν φοβήθηκα ποτέ
22:15 - 08/10/2020
Η τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανέφερε ότι οι δικαστές πήραν απόφαση με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει - Ορισμένες τροποποιήσεις ή καταργήσεις διατάξεων του Ποινικού Κώδικα δεν έπρεπε να γίνουν - Ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι επιεικέστερος είπε
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Στην έναρξη της δικαστικής διαδικασίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, και σ΄άλλα θέματα αναφέρθηκε η τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου...
Διαβάστε το στο ZouglaΚουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που «έδεσε» τη Χρυσή Αυγή περιγράφει τα συναισθήματά της μετά την καταδικαστική απόφαση.
Διαβάστε το στο in.grΚουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που «έδεσε» τη Χρυσή Αυγή περιγράφει τα συναισθήματά της μετά την καταδικαστική απόφαση.
Διαβάστε το στο tanea.grΚουτζαμάνη: Μου έστειλαν σφαίρες όταν ανέλαβα τη Χρυσή Αυγή
Διαβάστε το στο tovimaΚουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που χειρίστηκε την υπόθεση στην αρχή της, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλές που όμως δεν την έκαμψαν
The post Κουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΚουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Κουτζαμάνη: Μου έστειλαν «μήνυμα» με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Thu, 08/10/2020 - 23:02
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΕυτέρπη Κουτζαμάνη: Μου έστειλαν φάκελο με σφαίρες όταν ανέλαβα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής (video)
Την ικανοποίησή της για την πρωτόδικη απόφαση της Δικαιοσύνης για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής εξέφρασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Η κα Κουτζαμάνη, η οποία ήταν αυτή που «έδεσε» την υπόθεση, αποκάλυψε τις απειλές που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της δικογραφίας, όταν έφτασε στα χέρια […]
Διαβάστε το στο mononews.gr