Απόστολος Ρουβάς: Ο αδερφός του Σάκη μιλά για τα προσωπικά του

21:09 - 08/10/2020

Ο αδερφός του Σάκη, Απόστολος Ρουβάς, μίλησε για το εάν βρίσκεται σε σχέση και τι πιστεύει για την οικογένεια.Ο Απόστολος Ρουβάς, αδερφός του Σάκη Ρουβά, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τα προσωπικά του. Ο ίδιος που είναι μάγειρας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είπε πως «είμαι μόνος μου. Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει αλλά δε θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους. Δηλαδή τη στιγμή που δε το περιμένεις, μπαμ σκάνε». Επίσης, μίλησε για την αγάπη που έχει στη μαγειρική, αλλά και το γεγονός ότι αποφάσισε να το σπουδάσει και τώρα του μένει ένα 6μηνο για να τελειώσει τη σχολή. Όπως είπε, στο παρελθόν έχει

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά