Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν βρίσκεται σε σχέση (video)
17:21 - 08/10/2020
Καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς που απολαμβάνουμε φέτος για πρώτη φορά στις
To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν βρίσκεται σε σχέση (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Απόστολος Ρουβάς μιλά για τα προσωπικά του. Είναι τελικά σε σχέση;(video)
Ήρθε η ώρα να μάθεις λίγο καλύτερα τον Απόστολο.
Διαβάστε το στο queen.grΑπόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Ο Απόστολος Ρουβάς καλεσμένος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» αποκάλυψε αν έχει σχέση αυτή την περίοδο. «Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει αλλά δε θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους. Δηλαδή τη στιγμή που δε το περιμένεις, μπαμ σκάνε», δήλωσε. Πληροφορίες από nassosblog
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο spoilersΟ Απόστολος Ρουβάς πήγε στον Μουτσινά και αποκάλυψε εάν είναι σε σχέση!
Κορίτσια… Κάθεστε; Ο Απόστολος Ρουβάς δηλώνει μόνος ενώ παραδέχεται πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, αλλά όχι βιαστικά. Θέλει να είναι μια απόφαση που θα έρθει ήρεμα κι ωραία. Πού δηλώνουμε συμμετοχή; Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός το τελευταίο διάστημα καθώς μαγειρεύει στο “Πάμε Δανάη” ενώ έχει κάνει ένα πολύ […]
Το άρθρο Ο Απόστολος Ρουβάς πήγε στον Μουτσινά και αποκάλυψε εάν είναι σε σχέση! εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr