Γιάννης Κουκουράκης: Η αναγνωρισιμότητα κι η θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε

01:03 - 08/10/2020

Στο The2night show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος μίλησε για το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα με τις Άγριες […] The post Γιάννης Κουκουράκης: Η αναγνωρισιμότητα κι η θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Κουκουράκης: Η θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε και ο τρόπος που τον προσέγγισε

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γιάννης Κουκουράκης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές του

Στο «The 2night Show» και απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης από τις Άγριες Μέλισσες, σχολιάζοντας το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα αλλά και το περιστατικό με θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε. Συγκεκριμένα, ο «Κωνσταντής» δήλωσε ότι αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα σαν να μη συμβαίνει και ότι έχει πολλούς φίλους που γνωρίζουν πως είναι, λέγοντας ότι: «Δεν ήταν ούτε ζητούμενό μου ούτε διακαής πόθος και στόχος. Αυτό που άλλαξε είναι να μπορέσω να ντιλάρω τις άμυνές μου, έτσι ώστε να γίνω πιο ανοιχτός άνθρωπος. Με τους φίλους μου είμαι. Δεν το αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατώ συντροφιά. Φαίνομαι λίγο απρόσωπος και δεν έχω

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»