Δίκη Χρυσής Αυγής – Ποια ελαφρυντικά ζήτησε ο Μπαρμπαρούσης

00:02 - 08/10/2020

 Οπρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, ζήτησε και αυτός τα ίδια ελαφρυντικά με τους συγκρατούμενούς του στην ιστορική δίκη, καθώς και εκείνο της έμπρακτης μετάνοιας. Υπενθυμίζουμε πως πριν αιτηθεί ελαφρυντικά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, για τους δικούς τους… ιδιαίτερους -τουλάχιστον- λόγους ο καθένας, ελαφρυντικά ζήτησαν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και ο εν ενεργεία ... The post Δίκη Χρυσής Αυγής – Ποια ελαφρυντικά ζήτησε ο Μπαρμπαρούσης appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη όλων των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Ολιγόλεπτη ήταν η αγόρευση της εισαγγελέως κας Οικονόμου στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Τι είπε για τα ελαφρυντικά.  Περισσότερα σε λίγο To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι ελαφρυντικά ζήτησαν Νίκος Μίχος και Κώστας Μπαρμπαρούσης

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ίδια ελαφρυντικά με τους συγκατηγορούμενους ζήτησαν από το δικαστήριο και οι πρώην βουλευτές Νίκος Μίχος και Κώστας…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Παρασκευή (09/10)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Αστυνομία και αύριο (Παρασκευή) στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δίκη Χρυσής Αυγής : Οι Έλληνες δικαστές φώτισαν ολόκληρο τον κόσμο

Ο φασισμός «πάλι θέ ν’ απλώσει σαν χολέρα πατώντας πάνω στην ανεμελιά μας». Η ανοχή συνιστά μακροπρόθεσμα συνενοχή.

Διαβάστε το στο tovima

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη όλων των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τα μέλη της Χρυσής Αυγής η πρόταση της εισαγγελέως

Διαβάστε το στο tovima

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Από την απόφαση του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά θα κριθεί και το ύψος των ποινών που θα επιβληθεί σε καθέναν από τους κριθέντες ενόχους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη ελαφρυντικών ζητάει η εισαγγελέας

Να απορριφθούν όλα τα ελαφρυντικά για όλους τους κατηγορούμενους ζήτησε η Εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου κατά την αγόρευσή της ζητώντας να αγνωριστούν ελαφρυντικά για τρεις κατηγορύμενους. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη όλων των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Ολιγόλεπτη ήταν η αγόρευση της εισαγγελέως κας Οικονόμου στην δίκη της Χρυσής Αυγής... The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη όλων των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

«Όχι» στην αναγνώριση ελαφρυντικού στην συντριπτική πλειοψηφία των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είπε η εισαγγελέας της έδρας, To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεδριάζει για ελαφρυντικά, ποινές, αναστολές, το δικαστήριο

Στην τελική ευθεία πλέον μπαίνει η ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής καθώς ξεκίνησε εκ νέου η συνεδρίαση που διακόπηκε το βράδυ της Τετάρτης. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα ανακοινωθούν από την έδρα οι ποινές που επιβάλλονται στους κατηγορούμενους της εγκληματικής οργάνωσης. Πλέον μένει να φανεί ποιοι από τους καταδικασθέντες θα περάσουν το κατώφλι […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεδριάζει για ελαφρυντικά, ποινές, αναστολές, το δικαστήριο appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Στην ολιγόλεπτη αγόρευσή της η εισαγγελέας ζήτησε απόρριψη των ελαφρυντικών για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δύο μέλη που καταδικάστηκαν πήγαν και παραδόθηκαν

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, που κρίθηκαν ένοχοι, πήγαν σήμερα στο Α.Τ. Περάματος με την πρόθεση να παραδοθούν.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής – Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σήμερα γύρω από το Εφετείο Αθηνών, λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής. Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής – Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Ολιγόλεπτη ήταν η αγόρευση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου -Ελαφρυντικά μόνο για τους Μπούκουρα, Κουκούτση και Αλεξόπουλο που κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι συνήγοροι του «διευθυντηρίου» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ζήτησε στην ολιγόλεπτη αγόρευσή της η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου. Αυτό σημαίνει ότι ζήτησε να απορριφθούν τα ελαφρυντικά για τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη, Λαγό, Παναγιώταρο, Γερμενή και Ματθαιόπουλο, αλλά και για τους πρώην βουλευτές που κρίθηκαν...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Να απορριφθούν όλα τα ελαφρυντικά, που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πρότεινε σήμερα η εισαγγελέας στην έναρξη της συνεδρίασης του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μετά την ομόφωνη απόφαση για καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης ως εγκληματική.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Καταδίκη Χρυσής Αυγής:Ελαφρυντικά μόνο σε τρεις ζήτησε η Εισαγγελέας

Η εισαγγελέας υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Θα ήταν αντιφατικό από τη μια να αναγνωρίζουμε πως στρέφονται κατά του δημοκρατικού  πολιτεύματος και του κοινωνικού συνόλου και από την άλλη να τους χορηγούμε ελαφρυντικά». Προτείνω την απόρριψη όλων των αιτημ...

Διαβάστε το στο Skai.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Την απόρριψη της αναγνώρισης ελαφρυντικών που ζήτησαν οι συνήγοροι των χρυσαυγιτών που κρίθηκαν ένοχοι για την εγκληματική οργάνωση, ζήτησε στην ολιγόλεπτη αγόρευσή της η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου. Με την πρόταση αυτή, η κ. Οικονόμου άνοιξε το δρόμο για την επιβολή των βαρύτερων ποινών στα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στο δικαστήριο δε βρίσκεται κανείς από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που καταδικάσθηκαν είτε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωση είτε για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Μέχρι αυτή την ώρα στο δικαστήριο βρίσκονται επτά εκ των 65 ατόμων που κρίθηκαν ένοχοι. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη ελαφρυντικών

Διαβάστε το στο spoilers

Χρυσή Αυγή: Τρία ελαφρυντικά ζητάει ο Μιχαλολιάκος

Η υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου. «Είναι δεδομενος ο σύννομος βίος του. Αν δεν τον έχει ο Μιχαλολιάκος ποιος τον έχει;», είπε ο δικηγόρος του. «Έχει μια διαδρομή που κανείς δεν μπορει να του προσδώσει τίποτα. Κανείς δεν προκλήθηκε όσο ο Μιχαλολιάκος και […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η Εισαγγελέας – Ποιοι εξαιρούνται

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών για τους Χρυσαυγίτες ζήτησε η Εισαγγελέας

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι ποινές, τα ελαφρυντικά και η αναστολή που θα κρίνει ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή

Άλλη μια πράξη πριν το τέλος της δίκης της Χρυσής Αυγής παίζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά την ιστορική απόφαση που ελήφθη χθες με την οποία η Χρυσή Αυγή είναι πλέον εγκληματική οργάνωση

Διαβάστε το στο entertv.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Ολιγόλεπτη ήταν η αγόρευση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου -Ελαφρυντικά μόνο για τους Μπούκουρα, Κουκούτση και Αλεξόπουλο

Διαβάστε το στο entertv.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιά ελαφρυντικά ζήτησαν οι συνήγοροι των ενόχων

Με τις αγορεύσεις της υπεράσπισης των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε η διαδικασία στο δικαστήριο.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο Εφετείο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο άγνωστος που έκανε το τηλεφώνημα, δεν ανέφερε πού ακριβώς έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Δίκη Χρυσής Αυγής: Από την απόφαση του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά θα κριθεί και το ύψος των ποινών που θα επιβληθεί σε καθένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι ελαφρυντικά ζήτησαν Νίκος Μίχος και Κώστας Μπαρμπαρούσης

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ίδια ελαφρυντικά με τους συγκατηγορούμενους ζήτησαν από το δικαστήριο και οι πρώην βουλευτές Νίκος Μίχος και Κώστας Μπαρμπαρούσης. Η υπεράσπιση του Νίκου Μίχου επικαλούμενη την διαφωνία του με την Χρυσή Αυγή μετά την δολοφονία Φύσσα, ζήτησε να του αναγνωριστεί πλην του σύννομου βίου, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και του μη […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι ελαφρυντικά ζήτησαν Νίκος Μίχος και Κώστας Μπαρμπαρούσης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Παρασκευή (09/10)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Αστυνομία και αύριο (Παρασκευή) στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 06:00 η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς: Λουκάρεως: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας. Δέγλερη: στο […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Παρασκευή (09/10) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Ολιγόλεπτη ήταν η αγόρευση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δίκη ΧΑ: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Ολιγόλεπτη ήταν η αγόρευση της εισαγγελέως κας Οικονόμου στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία ζήτησε να απορριφθούν τα ελαφρυντικά.... The post Δίκη ΧΑ: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας για τους ενόχους

Ξεκίνησε στο Εφετείο, λίγο μετά τις 12:30, η συνεδρίαση για την πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η αγόρευση της εισαγγελέως, Αδαμαντίας Οικονόμου, επί των ελαφρυντικών ήταν ολιγόλεπτη, με την ίδια να ζητά να απορριφθούν τα ελαφρυντικά και τους συνηγόρους των κατηγορουμένων να αντιδρούν έντονα. Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην υπάρξουν ελαφρυντικά για τους έξι καταδικασθέντες για […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας για τους ενόχους appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο Εφετείο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο άγνωστος που έκανε το τηλεφώνημα, δεν ανέφερε πού ακριβώς έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός.

Διαβάστε το στο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Δίκη Χρυσής Αυγής: Από την απόφαση του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά θα κριθεί και το ύψος των ποινών που θα επιβληθεί σε καθένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

«Ζεστό» χειροκρότημα για την θεατρική ομάδα της ΓΕ Αγρινίου και την παράσταση «Το κόλπο»- Στην ΕΛΕΠΑΠ μέρος των εσόδων

Τα «τάπερ» και άλλες 10 πασίγνωστες μάρκες που ταυτίστηκαν με τα προϊόντα

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της α’ φάσης επιλογής για τις Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΣΑΕΚ Μεσολογγίου: Έναρξη εγγραφών Α’ φάσης

Έντονη αντίδραση των εκπαιδευτικών για την κατάργηση τμήματος της Γ’ Τάξης στο ΓΕΛ Γαβαλούς

Μπάσκετ: Επιστροφή Καλαμπαλίκη στον Παναιτωλικό