Covid-19: Ο ΠΟΥ ανησυχεί για εξάρσεις της πανδημίας σε χώρες που μέχρι τώρα την είχαν διαχειριστεί με επιτυχία

20:35 - 07/10/2020

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων της Covid-19 σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα, όπως η Κούβα και η Τζαμάικα, δήλωσε σήμερα η περιφερειακή διευθύντρια Καρίσα Ετιέν.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ΠΟΥ ανησυχεί για εξάρσεις της πανδημίας σε χώρες που μέχρι τώρα την είχαν διαχειριστεί με επιτυχία

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων του Covid-19 σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα...

Διαβάστε το στο Zougla

Ανησυχία του ΠΟΥ για έξαρση του κορονοϊού σε χώρες που τον είχαν αντιμετωπίσει με επιτυχία

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων κορονοϊού...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΠΟΥ: Ανησυχία για εξάρσεις της πανδημίας σε χώρες που την είχαν διαχειριστεί με επιτυχία

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων της Covid-19 σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα, όπως η Κούβα και η Τζαμάικα, δήλωσε η περιφερειακή διευθύντρια Καρίσα Ετιέν.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο ΠΟΥ ανησυχεί για εξάρσεις της πανδημίας σε χώρες που μέχρι τώρα την είχαν διαχειριστεί με επιτυχία

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων της Covid-19 σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα, όπως η Κούβα και η Τζαμάικα, δήλωσε σήμερα η περιφερειακή διευθύντρια Καρίσα Ετιέν. Τα θετικά νέα είναι ότι τα σοβαρά κρούσματα έχουν μειωθεί σε όλη την Αμερική και λιγότεροι άνθρωποι από εκείνους που νοσηλεύονται χρειάζεται να εισαχθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, όπως ανέφερε σε μια βιντεοδιάσκεψη, από την Ουάσινγκτον. Στην Αμερική έχουν καταγραφεί περισσότερα από 17 εκατομμύρια κρούσματα και πάνω από 574.000 θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό.Οι πιο πληγείσες χώρες είναι η Βραζιλία και οι ΗΠΑ, όμως σε άλλες χώρες παρατηρούνται εξάρσεις των κρουσμάτων.

Διαβάστε το στο

Μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ για την έξαρση της πανδημίας σε χώρες που της είχαν διαχειριστεί επιτυχημένα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων της Covid-19 σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα, όπως η Κούβα και η Τζαμάικα, δήλωσε σήμερα η περιφερειακή διευθύντρια Καρίσα Ετιέν. Τα θετικά νέα είναι ότι τα σοβαρά κρούσματα έχουν μειωθεί σε όλη την Αμερική και λιγότεροι άνθρωποι από εκείνους που νοσηλεύονται χρειάζεται […] The post Μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ για την έξαρση της πανδημίας σε χώρες που της είχαν διαχειριστεί επιτυχημένα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΠΟΥ: Ανησυχία για τις εξάρσεις του κορωνοϊού σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων της Covid-19 σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα, όπως η Κούβα και η Τζαμάικα, δήλωσε σήμερα η περιφερειακή διευθύντρια Καρίσα Ετιέν. Τα θετικά νέα είναι ότι τα σοβαρά κρούσματα έχουν μειωθεί σε όλη την Αμερική και λιγότεροι άνθρωποι από εκείνους που νοσηλεύονται χρειάζεται να εισαχθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, όπως ανέφερε σε μια βιντεοδιάσκεψη, από την Ουάσινγκτον. Στην Αμερική έχουν καταγραφεί περισσότερα από 17 εκατομμύρια κρούσματα και πάνω από 574.000 θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό. Οι πιο πληγείσες χώρες είναι η Βραζιλία και οι ΗΠΑ, όμως σε άλλες χώρες παρατηρούνται εξάρσεις των κρουσμάτων.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ανησυχία του ΠΟΥ για έξαρση του κορονοϊού σε χώρες που τον είχαν αντιμετωπίσει με επιτυχία

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανησυχεί για εξάρσεις κρουσμάτων κορονοϊού σε χώρες που είχαν διαχειριστεί επιτυχώς την πανδημία μέχρι σήμερα, όπως η Κούβα και η Τζαμάικα, δήλωσε η περιφερειακή διευθύντρια Καρίσα Ετιέν. Τα θετικά νέα είναι ότι τα σοβαρά κρούσματα έχουν μειωθεί σε όλη την Αμερική και λιγότεροι άνθρωποι από εκείνους που νοσηλεύονται χρειάζεται να εισαχθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, όπως ανέφερε σε μια βιντεοδιάσκεψη, από την Ουάσινγκτον σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Στην Αμερική έχουν καταγραφεί περισσότερα από 17 εκατομμύρια κρούσματα και πάνω από 574.000 θάνατοι από τον νέο κορονοϊό. Οι πιο πληγείσες χώρες είναι η Βραζιλία και οι ΗΠΑ, όμως σε άλλες […]

Διαβάστε το στο dete.gr

ΠΟΥ-Κορωνοϊός: Ανησυχία για εξάρσεις του ιού σε χώρες που μέχρι τώρα την είχαν διαχειριστεί πετυχημένα

Στην Αμερική έχουν καταγραφεί περισσότερα από 17 εκατομμύρια κρούσματα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»