Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Κατά τη διάρκεια του κορονοϊού μας έθρεφε… η κόρη μου” – Βίντεο
13:09 - 07/10/2020
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο αποκαλύπτοντας ότι κατά
To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Κατά τη διάρκεια του κορονοϊού μας έθρεφε… η κόρη μου” – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Α.Πασχαλίδου: «Μοναδικό εισόδημα κατά την διάρκεια της καραντίνας τα χρήματα της κόρης μου»
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια της καραντίνας και το εισόδημα που "έμπαινε" στο σπίτι της.
«Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.
Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα. Δεν σου κρύβω ότι στις 10 του Μάρτη, η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για εκείνη.
Οπότε ήταν πολύ αστείο που λέγαμε, "έχουμε παιδί 12 χρονών και είναι το μοναδικό άτομο στην οικογένεια που έχει εισόδημα;" Με εντυπωσιάζει πόσο πειθαρχη
Διαβάστε το στο pronews.gr