Ραγδαίες εξελίξεις στη Βολιβία: Γερουσιαστής της αντιπολίτευσης αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της χώρας

08:56 - 13/11/2019

Η Τζανίνε Άνιες, κεντροδεξιά πολιτικός και δικηγόρος και έως χθες Τρίτη (12/11) δεύτερη αντιπρόεδρος της Γερουσίας της Βολιβίας, αυτοανακηρύχθηκε μεταβατική πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρά την… The post Ραγδαίες εξελίξεις στη Βολιβία: Γερουσιαστής της αντιπολίτευσης αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της χώρας appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βολιβία: Πρόεδρος της χώρας αυτοανακηρύχθηκε η αντιπρόεδρος της Γερουσίας

«Θέλουμε να προκηρύξουμε εκλογές το συντομότερο», πρόσθεσε η κεντροδεξιά γερουσιάστρια της αντιπολίτευσης The post Βολιβία: Πρόεδρος της χώρας αυτοανακηρύχθηκε η αντιπρόεδρος της Γερουσίας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Βολιβία: Η γερουσιαστής Τζανίνες Άνιες αυτοανακηρύχθηκε μεταβατική πρόεδρος

Η κεντροδεξιά γερουσιαστής Τζανίνε Άνιες αυτοανακηρύχθηκε χθες Τρίτη μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας, μία κίνηση την οποία ο πρώην πρόεδρος Έβο Μοράλες που βρίσκεται αυτοεξόριστος στο Μεξικό κατήγγειλε ως «πραξικόπημα». Η Άνιες, η δεύτερη αντιπρόεδρος της Γερουσίας μέχρι πρότινος, αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βολιβίας παρά την έλλειψη απαρτίας στο κοινοβούλιο, προτάσσοντας «την ανάγκη να αποκατασταθεί ένα κλίμα […] The post Βολιβία: Η γερουσιαστής Τζανίνες Άνιες αυτοανακηρύχθηκε μεταβατική πρόεδρος appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τζανίνε Άνιες: Η 52χρονη δικηγόρος που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βολιβίας

Μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας αυτοανακηρύχθηκε η Τζανίνε Άνιες, παρά την έλλειψη απαρτίας στην εθνοσυνέλευση, επιχειρηματολογώντας ότι είναι ανάγκη «να αποκατασταθεί ένα κλίμα κοινωνικής ειρήνης» καθώς η χώρα παραμένει βυθισμένη σε πολιτική κρίση. The post Τζανίνε Άνιες: Η 52χρονη δικηγόρος που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βολιβίας appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Βολιβία: Η γερουσιαστής Τζανίνες Άνιες αυτοανακηρύχθηκε μεταβατική πρόεδρος

Η κεντροδεξιά γερουσιαστής Τζανίνε Άνιες αυτοανακηρύχθηκε χθες Τρίτη μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας, μία κίνηση την οποία ο πρώην πρόεδρος Έβο Μοράλες που βρίσκεται αυτοεξόριστος στο Μεξικό κατήγγειλε ως «πραξικόπημα». Η Άνιες, η δεύτερη αντιπρόεδρος της Γερουσίας μέχρι πρότινος, αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βολιβίας παρά την έλλειψη απαρτίας στο κοινοβούλιο, προτάσσοντας «την ανάγκη να αποκατασταθεί ένα κλίμα […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι