Φοιτητής: Με πήγαν στη ΓΑΔΑ, πήραν τα κλειδιά μου και μπήκαν σπίτι μου
08:23 - 13/11/2019
Φοιτητής: Με πήγαν στη ΓΑΔΑ, πήραν τα κλειδιά μου και μπήκαν σπίτι μου - Συμμετείχε στην κινητοποίηση στην ΑΣΟΕΕΤο πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Παχάκης βρέθηκε στην πλατεία Βικτωρίας για να συμμετέχει στην κινητοποίηση των φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ.
«Υπήρχε γενικό κάλεσμα από τους φοιτητικούς συλλόγους να βρεθούμε στην πλατεία Βικτωρίας για να διαμαρτυρηθούμε για το λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ. Εγώ, από σύμπτωση, δεν ήμουν μέσα στα άτομα που μπήκαν στο κτίριο» αναφέρει στο News 24/7 μιλώντας για το χρονικό. «Βρισκόμουν έξω από την ΑΣΟΕΕ, επί της Πατησίων, μαζί με άλλα 4 άτομα, χωρίς να φοράω κάτι που να κρύβει το πρόσωπό μου και χωρίς να κρατάω απολύτως τίποτα. Μπροστά μας ήταν μια διμοιρία και δ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επεισόδια ΑΣΟΕΕ: «Με οδήγησαν στη ΓΑΔΑ, πήραν τα κλειδιά μου και μπήκαν σπίτι μου για έρευνα»
Ο 25χρονος φοιτητής, που συνελήφθη τη νύχτα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, καταγγέλλει στο News 24/7 πως οι δυνάμεις της Αστυνομίας, αφού τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει σε δικηγόρο, μπήκαν στο [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr