Η Δέσποινα Ολυμπίου δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

13:42 - 06/10/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Love It παραχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου. Η γοητευτική ερμηνεύτρια μίλησε, μέσα […] The post Η Δέσποινα Ολυμπίου δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχτηκα έντονη σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από γνωστό τραγουδιστή (Βίντεο)

«Έχασα και τη δουλειά μου γι’ αυτό. Οι εκ των έσω γνωρίζουν» αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δέσποινα Ολυμπίου : Μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή

Η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε για πρώτη φορά την σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Διαβάστε το στο in.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχτηκα έντονη σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από γνωστό τραγουδιστή

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 19 της από γνωστό τραγουδιστή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έγινε όταν ήμουν 19 ετών από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα και έχασα και τη δουλειά μου γι΄αυτό. Οι εκ των έσω γνωρίζουν», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου. The post Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Δέσποινα Ολυμπίου αποκαλύπτει: “Δέχτηκα έντονη σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από γνωστό τραγουδιστή” (video)

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην ηλικία των 19 ετών μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου στην To άρθρο Η Δέσποινα Ολυμπίου αποκαλύπτει: “Δέχτηκα έντονη σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από γνωστό τραγουδιστή” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Η τραγουδίστρια για την άσχημη εμπειρία που βίωσε στα 19 της χρόνια

Διαβάστε το στο news.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: Στα 19 μου παρενοχλήθηκα σεξουαλικώς από γνωστό τραγουδιστή

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 19 της από γνωστό τραγουδιστή. «Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση και αρκετά έντονη και αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 ετών και έγινε από άτομο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Ήταν γνωστός τραγουδιστής. Οι εκ των έσω γνωρίζουν. Δεν εκπλαγήκανε…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύντροφό της Πάνο Δούκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί χωρίς ωστόσο να έχουν παντρευτεί:  «Η επιθυμία του να κάνω παιδί ήρθε όταν γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»