Βασίλειος Κωστέτσος – «Η μητέρα μου πάσχει από ALS, ζυγίζει 40 κιλά»
08:33 - 06/10/2020
Δύσκολες μέρες περνά ο Βασίλειος Κωστέτσος καθώς η μητέρα του υποφέρει από την ασθένεια ALS. Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση […]
The post Βασίλειος Κωστέτσος – «Η μητέρα μου πάσχει από ALS, ζυγίζει 40 κιλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξομολογείται: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS»
«Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής μόδας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒασίλειος Κωστέτσος: Η μητέρα μου πάσχει από ALS - έχει φτάσει 40 κιλά
«Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής μόδας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS»
Δύσκολες στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς η μητέρα του πάσχει από ALS. Πρόκειται για μια...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS»
Δύσκολες στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς η μητέρα του πάσχει από ALS. Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλειος Κωστέτσος: Η μητέρα μου πάσχει από ALS - έχει φτάσει 40 κιλά
Δύσκολες στιγμές για τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος βλέπει τη μητέρα του να λιώνει - Η λάθος διάγνωση γιατρών που επιδείνωσε την υγεία της.
Διαβάστε το στο thetoc.gr