Βασίλειος Κωστέτσος – «Η μητέρα μου πάσχει από ALS, ζυγίζει 40 κιλά»

08:33 - 06/10/2020

Δύσκολες μέρες περνά ο Βασίλειος Κωστέτσος καθώς η μητέρα του υποφέρει από την ασθένεια ALS. Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση […] The post Βασίλειος Κωστέτσος – «Η μητέρα μου πάσχει από ALS, ζυγίζει 40 κιλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξομολογείται: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS»

«Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής μόδας 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: Η μητέρα μου πάσχει από ALS - έχει φτάσει 40 κιλά

«Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS»

Δύσκολες στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς η μητέρα του πάσχει από ALS. Πρόκειται για μια...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS»

Δύσκολες στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς η μητέρα του πάσχει από ALS. Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: Η μητέρα μου πάσχει από ALS - έχει φτάσει 40 κιλά

Δύσκολες στιγμές για τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος βλέπει τη μητέρα του να λιώνει - Η λάθος διάγνωση γιατρών που επιδείνωσε την υγεία της.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»