Κρυσταλλία Ρήγα: Το λουκούλλειο γεύμα που απόλαυσε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (video)

07:03 - 06/10/2020

Με τον πιο γλυκό τρόπο θα κλείσει το 2020 για την Κρυσταλλία Ρήγα, καθώς κοντά στις To άρθρο Κρυσταλλία Ρήγα: Το λουκούλλειο γεύμα που απόλαυσε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρυσταλλία: Η τρυφερή πόζα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Κρυσταλλία...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Πιο όμορφη από ποτέ στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης [εικόνες]

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Τζένη Μπαλατσινού, που βαδίζει στον 7ο μήνα της κύησης και στα τέλη του 2020 ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο έκλεισαν έναν χρόνο έγγαμου βίου τον περασμένο Ιούνιο.... The post Τζένη Μπαλατσινού: Πιο όμορφη από ποτέ στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης [εικόνες] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»