Γλυκερία: Τα τρυφερά λόγια του γιου της, Κωνσταντίνου Φωτιάδη, που την έκαναν να δακρύσει (video)

00:39 - 06/10/2020

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Γλυκερία. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε στον To άρθρο Γλυκερία: Τα τρυφερά λόγια του γιου της, Κωνσταντίνου Φωτιάδη, που την έκαναν να δακρύσει (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκερία: Τα λόγια του γιου της την έκαναν να ξεσπάσει σε δάκρυα (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Γλυκερία. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξέσπασε, ωστόσο, σε δάκρυα όταν αντίκρισε τον γιο της στο βίντεο να μιλάει για την ίδια. «Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά», είπε μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»