Μαράια Κάρεϊ: «Η αδερφή μου μού έδωσε ναρκωτικά και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»

16:40 - 05/10/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Η Μαράια Κάρεϊ είναι μια από τις πιο μεγάλες ντίβες της διεθνούς μουσικής σκηνής. Με τη βελούδινη φωνή της έχει κατακτήσει κοινό και κριτικούς, ενώ για δεκαετίες βρίσκεται στην κορυφή των charts. Η ζωή όμως της διάσημης τραγουδίστριας, δεν ήταν το ίδιο λαμπερή όπως και η καριέρα της. Τα παιδικά της χρόνια, κάθε άλλο παρά ευτυχισμένα μπορούν να χαρακτηριστούν. Η λεκτική βία στην οικογένειά της, ήταν συχνό φαινόμενο. Η μικρή Μαράια, θα καθόταν εκεί, περιμένοντας φοβισμένη για την αναπόφευκτη στιγμή που «όλοι θα εκρήγνυντο σε ένα χείμαρρο λεκτικής κακοποίησης», η οποία πολύ συχνά θα μετατρεπόταν σε σωματική κακοποίηση. Μετά από χρόνια, κατά τα οποία κρατούσε σιγήν ιχθύος για τη ζωή της πριν

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Μαράια Κάρεϊ: Όταν ήμουν 12 ετών η αδερφή μου με νάρκωσε με ουσίες και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό

H εντυπωσιακή παρουσία της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας, Μαράια Κάρεϊ, και οι υπέρλαμπρες φωτογραφίες της φαίνεται να απέχουν αρκετά από τα παιδικά της βιώματα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται  μέσω της νέα βιογραφία της, «The Meaning of Mariah Carey», η γνωστή ερμηνεύτρια ήρθε από πολύ νωρίς αντιμέτωπη με τη ενδοοικογενειακή βία, το ρατσισμό και τα ναρκωτικά. […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)