Θύμα κλοπής η Χριστίνα Σούζη – «Ούρλιαζα, φώναζα»
11:18 - 05/10/2020
Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη το απόγευμα της Κυριακής η Χριστίνα Σούζη, επιστρέφοντας με τον σύζυγό της στο σπίτι […]
The post Θύμα κλοπής η Χριστίνα Σούζη – «Ούρλιαζα, φώναζα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Σούζη: «Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ»
Τι συνέβη στη Χριστίνα Σούζη;
Διαβάστε το στο in.grH Χριστίνα Σούζη για τη ληστεία στο σπίτι της: «Ούρλιαζα, φώναζα»
Θύμα κλοπής έπεσε η Χριστίνα Σούζη, η αγαπημένη μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, αφού -επιστρέφοντας με τον σύζυγό της από Σαββατοκύριακο στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο- βρήκε στο σπίτι της στο Παγκράτι ανοιχτό. Μάλιστα, οι διαρρήκτες το είχαν κάνει άνω κάτω και έφυγαν με 120 ευρώ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με...
The post H Χριστίνα Σούζη για τη ληστεία στο σπίτι της: «Ούρλιαζα, φώναζα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧριστίνα Σούζη: Ούρλιαζα και φώναζα είχα πάθει σοκ» (vid)
Θύμα κλοπής έπεσε η Χριστίνα Σούζη, καθώς επιστρέφοντας με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Παγκράτι μετά από Σαββατοκύριακο που είχαν περάσει στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο συνειδητοποίησε ότι κάποιος το είχε «ανοίξει».
Το άρθρο Χριστίνα Σούζη: Ούρλιαζα και φώναζα είχα πάθει σοκ» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΘύμα διάρρηξης η Χριστίνα Σούζη
«Ευτυχώς μου έκλεψαν μόνο 120 ευρώ που είχα έξω στο τραπέζι για να πληρώσω κάτι» Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Χριστίνας Σούζη χθες (4 Οκτωβρίου) το βράδυ. Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τόνισε ότι αναστατώθηκε πολύ, όταν αντίκρισε το σπίτι της άνω-κάτω. «Ευτυχώς μου έκλεψαν μόνο 120 ευρώ που είχα έξω στο τραπέζι για να πληρώσω κάτι», είπε η γνωστή μετεωρολόγος. «Φώναζα, έπαθα σοκ και μέσα στο κορωνοϊό είναι κάπως να ξέρεις ότι μπήκαν άγνωστοι στο σπίτι σου και το ανακάτεψαν».
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θύμα διάρρηξης η Χριστίνα Σούζη
Διαβάστε το στο spoilers