Χριστίνα Σούζη: Θύμα διάρρηξης η γνωστή μετεωρολόγος- Της έκαναν το σπίτι άνω – κάτω
10:39 - 05/10/2020
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τη Χριστίνα Σούζη. Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και
To άρθρο Χριστίνα Σούζη: Θύμα διάρρηξης η γνωστή μετεωρολόγος- Της έκαναν το σπίτι άνω – κάτω δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Σούζη: Δύσκολες ώρες για την γνωστή μετεωρολόγο – Το σοκ και οι φωνές στο σπίτι
Θύμα διάρρηξης έπεσε, χθες το βράδυ (4/10), η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη.
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Σούζη: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν άνω – κάτω
ΕΛΛAΔΑ
Δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Χριστίνα Σούζη όταν μπήκε στο σπίτι της και διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα ληστείας. Μάλιστα οι διαρρήκτες είχαν κάνει την οικεία της άνω κάτω. Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε και είπε ότι αναστατώθηκε πολύ βλέποντας το σπίτι της σε αυτή την άσχημη… κατάσταση.
«Μου πήραν 120 ευρώ. Γυρίσαμε από διήμερο εκτός Αττικής και βρήκα το σπίτι μου άνω κάτω. Μου άνοιξαν το σπίτι και την πόρτα πιθανότατα με μαγνήτη». Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σουζη περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» πως αδίστακτοι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι χθες το απόγευμα, το έκαναν «άνω κάτω» και στη συνέχεια έγιναν...καπνός αφού άρπαξαν 120 ευρώ.
«Βρήκα το σπίτι μου χάλια. Είναι ένας πραγματι
Διαβάστε το στο topontiki.grΧριστίνα Σούζη: Θύμα κλοπής η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ – «Ούρλιαζα, φώναζα»
Lamianow.gr
Χριστίνα Σούζη: Θύμα κλοπής η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ – «Ούρλιαζα, φώναζα»
Διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι της Χριστίνας Σούζη Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Χριστίνα Σούζη, το βράδυ της Κυριακής. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ βρισκόταν με τον σύζυγό της στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο και επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Παγκράτι, συνειδητοποίησε ότι άγνωστοι τους είχαν διαρρήξει. «Βρήκα το σπίτι ανοιχτό. H πόρτα ξεκλείδωτη, αλλά κλειστή. Aναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα […]
Χριστίνα Σούζη: Θύμα κλοπής η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ – «Ούρλιαζα, φώναζα»
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΘύμα διάρρηξης η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη – Της έκαναν το σπίτι άνω – κάτω! (βίντεο)
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τη Χριστίνα Σούζη. Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και το έκαναν άνω κάτω. Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και είπε ότι αναστατώθηκε πολύ βλέποντας το σπίτι της σε αυτή την άσχημη … κατάσταση. “Ευτυχώς μου έκλεψαν μόνο 120 ευρώ που είχα έξω στο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr