Κόλαφος ο Σπύρος Πώρος για το GNTM: «Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα παιδιά…»

07:27 - 29/09/2020

Στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες To άρθρο Κόλαφος ο Σπύρος Πώρος για το GNTM: «Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα παιδιά…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Πώρος για GNTM: Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα!

Διαβάστε την ανάρτηση του φωτογράφου στο Facebook

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έξαλλος ο Σπύρος Πώρος με το GNTM: «Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα παιδιά…»

Στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να ποζάρουν γυμνά μπροστά στον φωτογραφικό φακό...

Διαβάστε το στο Zougla

GNTM: Οργισμένος ο Σπύρος Πώρος – «Ανήθικο να γδύνεις και να ταπεινώνεις 18χρονα παιδιά… »

Στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να φωτογραφηθούν γυμνά. The post GNTM: Οργισμένος ο Σπύρος Πώρος – «Ανήθικο να γδύνεις και να ταπεινώνεις 18χρονα παιδιά… » appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»