«Το όνειρο της διπλανής πόρτας» στο Θέατρο Αλκμήνη

18:42 - 12/11/2019

Αλκμήνης 8-12, Κ. Πετράλωνα Σάββατο, 23 Νοέ 2019 21:00«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ» Του Νηλ Σάιμον Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει τη θεότρελη κωμωδία του πολυβραβευμένου Αμερικανού Νηλ Σάιμον «Το Όνειρο της Διπλανής Πόρτας», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 21:30. Μια χώρα… Τρεις άνθρωποι… Τρία διαφορετικά όνειρα… Τελικά τα όνειρα που κυνηγάμε είναι τα δικά μας ή αυτά που μας επιβάλλουν οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας; Σόφι: «Μέχρι τώρα ζούσα το όνειρο της μάνας μου, της γειτονιάς μου. Να κάνω ένα καλό γάμο, να γίνω πρωταθλήτρια. Δεν χρειάζεται όμως όλοι να‘ μαστε πρώτοι. Ού...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας