Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε εξομολόγηση καρδιάς – «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω»

19:25 - 28/09/2020

Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, το απόγευμα της Δευτέρας, απέναντι από την Νάντια Κοντογεώργη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό […] The post Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε εξομολόγηση καρδιάς – «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω»

Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» ήταν σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας στην Νάντια Κοντογεώργη. The post Πέτρος Φιλιππίδης: «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Π.Φιλιππίδης: «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω πιο σύντομα»

O Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή την συμμετοχή του στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, έδωσε το παρών σε εκπομπή του σταθμού και μίλησε για την καριέρα του, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει στο μυαλό του το σενάριο της απόσυρσης. Για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης, που θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτίμησε ότι θα έχει επιτυχία λόγω του καλού casting, του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας ενώ, μιλώντας γενικότερα για την ΕΡΤ, είπε ότι ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τις νέες σειρές και εκπομπές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε επίσης αναλυτικά για τη διαδρομή του στο θέατρο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι παρά τις μεγάλες του επιτυχίες ο ίδιος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος. «Σκέφτομ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»