Υποψήφιος για πρόεδρος στην ΚΟΕ ο Σπύρος Γιαννιώτης
11:33 - 28/09/2020
Ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της ΚΟΕ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΚΟΕ : Διεκδικεί την προεδρία ο Σπύρος Γιαννιώτης
Ο θρύλος της ελληνικής κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΕ, ώστε να υπηρετήσει το άθλημα που αγαπά κι από άλλη σκοπιά
Διαβάστε το στο in.grΚΟΕ : Διεκδικεί την προεδρία ο Σπύρος Γιαννιώτης
Ο θρύλος της ελληνικής κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΕ, ώστε να υπηρετήσει το άθλημα που αγαπά κι από άλλη σκοπιά
Διαβάστε το στο tovimaΔιεκδικεί την προεδρία της ΚΟΕ ο Γιαννιώτης (ΦΩΤΟ)
Διεκδικεί την προεδρία της ΚΟΕ ο Γιαννιώτης (ΦΩΤΟ)
28/09/2020
Έτοιμος να υπηρετήσει το άθλημα που δόξασε επί χρόνια, από ένα άλλο πόστο είναι ο σπουδαίος Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, στην οποία βρίσκεται εδώ και δεκαετίες ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.
«Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου», σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικ
Διαβάστε το στο filathlos.gr