Τάμτα: Ο χρόνος που περνά, η σχέση με την κόρη της, Άννι, και ο ρόλος της μόδας στη ζωή της!

06:36 - 28/09/2020

Στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε συνέντευξη η Τάμτα. Η γνωστή To άρθρο Τάμτα: Ο χρόνος που περνά, η σχέση με την κόρη της, Άννι, και ο ρόλος της μόδας στη ζωή της! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τάμτα μιλά για όλα: Η ηλικία της, η σχέση με την κόρη της και ο ρόλος της μόδας στη ζωή της!

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον χρόνο...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Τάμτα μιλά για όλα: Η ηλικία της, η σχέση με την κόρη της και ο ρόλος της μόδας στη ζωή της!

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον χρόνο, την κόρη της, Άννι, και τη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»