Κώστας Αποστολάκης: «Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο»
13:43 - 27/09/2020
ΕΛΛAΔΑ
Για τον τρόπου που βίωσε την περιόδο της καραντίνας μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης.
Ο ηθοποιός εξήγησε πως στην περίπτωσή του, η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα -όπως είπε- όταν τελείωσε, στενοχωρήθηκε.
«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα».
«Τι κερδίζεις αν είσαι από πάνω από τα πράγματ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Αποστολάκης: «Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε»
Ο Κώστας Αποστολάκης το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων μίλησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΚώστας Αποστολάκης: «Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε»
Ο Κώστας Αποστολάκης το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας.
Ο...
Διαβάστε το στο govastileto.gr