Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Απαντά στο TLIFE για την φημολογούμενη συμμετοχή της στο J2US!

14:27 - 26/09/2020

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με τον To άρθρο Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Απαντά στο TLIFE για την φημολογούμενη συμμετοχή της στο J2US! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή της στο J2US! Τι απαντά αποκλειστικά η ίδια;

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του στο OPEN. Όλα προχωρούν με ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή της στο J2US! Τι απαντά αποκλειστικά η ίδια; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα συμμετάσχει στο Just The 2 Of Us;

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψαν πως η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής για να την δούμε στο Just the 2 of Us. «Να σας πω εγώ ένα όνομα που έχει συζητήσει και δεν το έχετε ακούσει; Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Εγώ το λέω, ας βγει να με διαψεύσει. Πάντως, έχει γίνει συζήτηση με την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να συμμετέχει στο J2US. Έχει “ζεσταθεί” η συζήτηση και είναι σε διαδικασία», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής. Ένα χρόνο μετά τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης συγκινεί με την ανάρτησή του. “Ένας χρόνος πέρασε που μας άφησες Μεταξία μου γλυκιά.. Αφιέρωσες τη ζωή σου στον πατέρα μου και σ

Διαβάστε το στο spoilers

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα συμμετάσχει στο J2US;

Θα πει το "ναι"

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο έντονος διάλογος με την καταγγέλλουσα στη δίκη και η παρέμβαση του γιου του, Δημήτρη Φιλιππίδη

Άγγελος Διονυσίου: «Έκανα τρεις γάμους και έγινα παππούς και από τον γιο και από την κόρη μου»

Η Prada εξαγόρασε την Versace με συμφωνία-μαμούθ

Άννα Βίσση: Η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής – «Περνάω μαγικά, μου έσπασε και το τακούνι»

Hailey Bieber: Μόλις (ξανά)έβαλε το bandage φόρεμα στην wish list μας

Πόσα μπορείς να κερδίσεις από τις φετινές πασχαλινές αγορές σου; (Spoiler Alert: Περισσότερα από όσα νομίζεις!)