Επίθεση στο Charlie Hebdo: Αυτός είναι ο 18χρονος Πακιστανός δράστης

10:45 - 26/09/2020

Ο Αλί είχε έρθει στη Γαλλία πριν απο τρία χρόνια - Για «ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση στο Charlie Hebdo: Ομολόγησε ο βασικός δράστης

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης έξω από τα πρώην γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι

Διαβάστε το στο tovima

Επίθεση στο Charlie Hebdo: Ομολόγησε ο 18χρονος Πακιστανός – Το έκανε για τα σκίτσα του Μωάμεθ

Ομολόγησε ο 18χρονος Πακιστανός που συνελήφθη για τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων με μαχαίρι την Παρασκευή, λέγοντας πως η πράξη του έχει να κάνει με την αντίδρασή του για την επαναδημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ που είχαν προκαλέσει το πρώτο μακελειό στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo. The post Επίθεση στο Charlie Hebdo: Ομολόγησε ο 18χρονος Πακιστανός – Το έκανε για τα σκίτσα του Μωάμεθ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Επίθεση στο Charlie Hebdo: Ομολόγησε ο Πακιστανός δράστης

Με την επαναδημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ που είχαν προκαλέσει το πρώτο μακελειό στα γραφεία του περιοδικού Charlie...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Charlie Hebdo: Ομολόγησε ο 18χρονος δράστης

Για τα σκίτσα του Μωάμεθ η επίθεση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή

Ίντερ Μαϊάμι: Τέλος ο Τάτα Μαρτίνο, με νέο προπονητή το 2025 η ομάδα του Μέσι