Λαζόπουλος: Μιλάει για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τους Δέκα Μικρούς Μήτσους

18:06 - 25/09/2020

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, όπως το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης.Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε την Παρασκευή (25/9) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, τους Δέκα Μικρούς Μήτσους και την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε στον Νίκο Μουτσινά, για τις εκπομπές που παρουσίασε πως «κάποια στιγμή τα πράγματα αλλάζουν και παίρνουν έναν άλλο δρόμο. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δεν έκανα καθόλου τηλεόραση. Βρέθηκα στην τηλεόραση συμπτωματικά. Στο Mega, με τους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Εκεί υπήρχε πολύ κούραση, έπρεπε να μπεις σε έναν ρόλο σε μικρό χρονικό διάστημα». Παρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λ.Λαζόπουλος για το πώς εμπνεύστηκε τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»: «Είχε ανέβει η πίεσή μου»

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» έκαναν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση το 1992, με το τελευταίο επεισόδιό τους να προβάλλεται το 2018. Πρωταγωνιστεί και γράφει το σενάριο ο Λάκης Λαζόπουλος, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Αϊδίνη. Ο 64χρονος ηθοποιός, σεναριογράφος, παρουσιαστής και συγγραφέας φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (25/09) σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ποια ήταν η αφορμή για να εμπνευστεί την εν λόγω σειρά. Όπως τόνισε: «Υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν μέσα σου και παίρνουν ένα δρόμο άλλον. Διαφοροποιείσαι μέσα σου, θες και την ησυχία του θεάτρου. Το θέατρο μου αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε. Την πρώτη δεκαετία της ζωής μου δεν έκανα καθόλου τηλεόραση, δεν μου άρεσε καθόλου.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά