Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί – “Κάθομαι και ασχολούμαι με πετάματα της κοινωνίας” (video)
11:48 - 24/09/2020
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι έξαλλη, καθώς τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο με
To άρθρο Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί – “Κάθομαι και ασχολούμαι με πετάματα της κοινωνίας” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η Αλεξανδράκη: «Ασχολούμαι με πετάματα αυτής της κοινωνίας…»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ξεσπάσει μέσω instagram με αφορμή ψευδείς…
Διαβάστε το στο onsports.gr«Εκτός εαυτού» η Δ.Αλεξανδράκη για το «ροζ» βίντεο: «Δεν ασχολούμαι με τα πετάματα αυτής της κοινωνίας» (βίντεο)
Έξαλλη εμφανίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή Ευτυχείτε καθώς κάποιοι προσπαθούν να τη συνδέσουν με «ροζ» βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε σε έντονο ύφος: «Λοιπόν είμαι στο εξωτερικό για δουλειά κι αντί να ασχολούμαι με τη δουλειά μου, κάθομαι κι ασχολούμαι με πετάματα αυτής της κοινωνίας που ζούνε ανάμεσά μας γιατί αυτοί άνθρωποι δεν είναι και φαίνεται ότι δεν τους έχουν μεγαλώσει άνθρωποι.»
«Πριν δυο ημέρες με παίρνει ένας φίλος μου και μου λέει θέλω να σου πω κάτι αλλά δεν θέλω να στενοχωρηθείς. Το έχουμε δει το βίντεο, δεν είσαι εσύ. Κυκλοφορεί ένα βίντεο σε ομαδικές και μας το έστειλαν και λένε ότι είσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Του λέω τι μου λες τώρ
Διαβάστε το στο pronews.gr