«Έμαθα πολλά από Μέσι, Σουάρες- Τρελοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

19:57 - 23/09/2020

Τις πρώτες του κουβέντες ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε ο Μούσα Ουαγκέ, μιλώντας στη κάμερα του PAOK TV για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Γεια σας, είμαι ο Μούσα Ουαγκέ, αγωνίζομαι ως δεξί μπακ και είμαι η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

O Mούσα Ουαγκέ στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μιλάει στο PAOK TV για τους στόχους του και την συνύπαρξη με Μέσι και Σουάρες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ» (vid)

O Mούσα Ουαγκέ στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μιλάει στο PAOK TV για τους στόχους του και την συνύπαρξη με Μέσι και Σουάρες,

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ» 23/09/2020 O Mούσα Ουαγκέ στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μίλησε στο PAOK TV για τους στόχους του και την συνύπαρξη με Μέσι και Σουάρες, Αλήθεια πως είναι η συνύπαρξη στα ίδια αποδυτήρια με τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Πικέ και όλα τα αστέρια της Μπαρτσελόνα; Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μούσα Ουαγκέ, έζησε αυτό το όνειρο και έχει την απάντηση μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα». «Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια για μια διετία. Νιώθω αρκετά δυνατός και ήρθα στον ΠΑΟΚ σ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»