Ευγενία Μανωλίδου: Ποζάρει με τον μικρότερο γιο της φορώντας μάσκα και στέλνει το δικό της μήνυμα

19:42 - 23/09/2020

Η Ευγενία Μανωλίδου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας To άρθρο Ευγενία Μανωλίδου: Ποζάρει με τον μικρότερο γιο της φορώντας μάσκα και στέλνει το δικό της μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενία Μανωλίδου: Ποζάρει με τον μικρότερο γιο της, Αλκαίο και στέλνει το δικό της μήνυμα (ΕΙΚΟΝΑ)

H Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και έστειλε το δικό της μήνυμα για την προστασία της δημόσιας υγείας. The post Ευγενία Μανωλίδου: Ποζάρει με τον μικρότερο γιο της, Αλκαίο και στέλνει το δικό της μήνυμα (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευγενία Μανωλίδου: Ποζάρει με τον γιο της και στέλνει μήνυμα για τη χρήση μάσκας

Με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το γιο της, η Ευγενία Μανωλίδου τάσσεται υπέρ της χρήσης μάσκας και στα σχολεία

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»