Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού - «Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου»

08:27 - 23/09/2020

Η 43χρονη Ευδοκία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία «Ιανός» στο Μουζάκι Καρδίτσας - Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρδίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα της 40χρονης αγνοούμενης - «Θέλω να επιστρέψει ζωντανό το παιδί μου»

Η τελευταία επικοινωνία της 40χρονης με την οικογένειά της

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού – «Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου»

Lamianow.gr Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού – «Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου» Η 43χρονη Ευδοκία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία «Ιανός» στο Μουζάκι Καρδίτσας – Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά Στον εντοπισμό της φαρμακοποιού από το Μουζάκι Καρδίτσας, είναι στραμμένα τα βλέματα όλων, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα […] Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού – «Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού – Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου

Στον εντοπισμό της φαρμακοποιού από το Μουζάκι Καρδίτσας, είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας στην περιοχή. Ο αδερφός της για ακόμα μια ημέρα ψάχνει μαζί με τους άντρες της ΕΜΑΚ μέσα στα λασπόνερα και κάτω από πεσμένους κορμούς δέντρων την αγαπημένη του αδερφή, Ευδοκία. Όπως ο ίδιος λέει, σκοπός του είναι να βρει και να φέρει στη μητέρα του, την κόρη της. “Ψάχνουμε, κατά πάσα πιθανότητα το νεκρό σώμα της αδερφής μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σκοπό, να βρω και να φέρω στη μάνα μου την κόρη της”, λέει χαρακτηριστικά ο αδερφός της 43χρονης αγνοο

Διαβάστε το στο spoilers

Μουζάκι Καρδίτσας: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού

Στον εντοπισμό της φαρμακοποιού από το Μουζάκι Καρδίτσας, είναι στραμμένα... Το άρθρο Μουζάκι Καρδίτσας: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συνελήφθη υπάλληλος από το μπαρ στο Παγκράτι για τη φωτιά

Η Ρεάλ χάνει και τον Βινίσιους για τρεις εβδομάδες

Παναγιωτόπουλος για το ναυάγιο στη Σάμο: Οι εγκληματίες που εμπορεύονται ανθρώπινες ζωές, θα μας βρουν απέναντί τους

Μαρία Μπακοδήμου για Αντώνη Λυμπέρη: Είναι ο άνθρωπος που με έμαθε να δουλεύω

Η Λίλα Μος φόρεσε το τέλειο minimal πουλόβερ και είναι πολύ πιο προσιτό από ότι νομίζαμε

Βέφα Αλεξιάδου: Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη η κηδεία της