Κισάμου Αμφιλόχιος: 'Άδειασε η ψυχή μας;'

19:46 - 22/09/2020

Γράφει ο Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου Αμφιλόχιος «Ακούει κανείς πως πονάωΑκούει κανείς κι ας μη μιλάωΑκούει κανείς την καρδιά μουΑκούει κανείς τη μοναξιά μου» (Γιώργος Αλκαίος) «Άδειασε η ψυχή μας» ένα από πολλά σχόλια σε ανάρτηση φωτογραφίας που απεικονίζει μια μεγάλη αλήθεια. Που οδηγήσαμε την ζωή και την κοινωνία μας, με τις επιλογές και τη στάση ζωής που τόσο αβασάνιστα, άκριτα και ανόρια υιοθετήσαμε. Τρόπο ζωής, νοοτροπίες, που κληροδοτούμε στις σημερινές και επόμενες γενιές. «Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις», λένε. «Μια φωτογραφία, χίλιες αλήθειες», θα μπορούσε να πει κανείς παραφράζοντας και βλέποντας την φωτογραφία αυτή. Στην καρδιά της Αθήνας, στην γωνία ενός δρόμου ένας κ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κισάμου Αμφιλόχιος: Η υποκρισία της εποχής και το άδειασμα της ψυχής μας

Του Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιου «Ακούει κανείς πως πονάω Ακούει κανείς κι ας μη μιλάω Ακούει κανείς την καρδιά μου Ακούει κανείς τη μοναξιά μου» (Γιώργος Αλκαίος) ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ: «Άδειασε η ψυχή μας» ένα από πολλά σχόλια σε ανάρτηση φωτογραφίας που απεικονίζει μια μεγάλη αλήθεια. Που οδηγήσαμε την ζωή και την κοινωνία μας, […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)