Φορτούνης: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς»

16:57 - 22/09/2020

Ο Κώστας Φορτούνης απέφυγε να χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ομόνοια και τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να είναι πρωταγωνιστής φέτος, μετά από μια πολύ δύσκολη για εκείνον χρονιά λόγω του τραυματισμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φορτούνης: "Να κυριαρχούμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο"

Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ομονόια τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους.

Διαβάστε το στο Sport24

Φορτούνης: Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς

Ο Κώστας Φορτούνης απέφυγε να χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ομόνοια και τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να είναι πρωταγωνιστής φέτος, μετά από μια πολύ δύσκολη για εκείνον χρονιά λόγω του τραυματισμού.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φορτούνης : «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς»

Διαβάστε το στο tovima

Φορτούνης: «Φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν...»

Φορτούνης: «Φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν...» 22/09/2020 Ο Κώστας Φορτούνης δεν θέλησε να δώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League.  «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος, για να συμπληρώσει:  «Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου. Πέρασα πέρυσι έναν δύσκολο τραυματισμό. Νιώθω καλά. Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στόχους και να βοηθάω γενικά είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός».  Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το πρώτο ματς με την Ομόνοια: «Φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν. Να είμαστε πρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; Η Ευρώπη ξαναφτιάχνει καταφύγια – Μαύρα σύννεφα πάνω από την ήπειρο

Η τελευταία γαλοπούλα του Μπάιντεν – Από που ήρθε η περίεργη παράδοση της απονομής χάριτος στο πτηνό;

Αμαλιάδα: Έρχονται νέες δέκα νέες καταθέσεις για τους θανάτους των μωρών και μετά η Ειρήνη

Βασίλης Σπανάκης: Έρχεται νέο, ενιαίο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ΤΑΠ και δημοτικών τελών

Megasports: Όλα στο «κόκκινο»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα – Όλοι οι άνθρωποι του νέου προέδρου