Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα»

09:21 - 12/11/2019

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Άννα μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη […] The post Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κωνσταντίνου: Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα (VIDEO)

Στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο πρωταγωνιστούν φέτος ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Άννα. Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται και σε κάποιες δουλειές που δεν ήθελε να τις κάνει «Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοφιλής πρωταγωνιστής. «Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους» σχολίασε, όσον αφορά την παρουσία της κόρης του στη σκην

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Για πρώτη φορά παίζει στο θέατρο με την κόρη του Αννα

Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Άννα μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν τη φετινή χρονιά στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο. «Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την κόρη του, Άννα μίλησαν στην κάμερα του Happy Day. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν τη φετινή χρονιά στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο. «Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να…

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Έχω παίξει σε πολλά πράγματα για την επιβίωσή μου, ενώ δεν θα ήθελα

Τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την κόρη του, Άννα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός φέτος συνεργάζεται στο θέατρο με την αγαπημένη του κόρη στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε στην κάμερα πως στο παρελθόν έπαιξε σε πολλά πράγματα για την επιβίωσή του. «Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός. Μίλησε, όμως, και για την κόρη του και τη φετινή τους συνεργασία. «Η κόρη μου συνταυτίστηκε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε