Κατάθεση ψυχής από τη Ράνια Κωστάκη: “Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο…”

16:27 - 21/09/2020

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη. To άρθρο Κατάθεση ψυχής από τη Ράνια Κωστάκη: “Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατάθεση ψυχής από την Κωστάκη: Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο (βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί…»

Η εντυπωσιακή ραδιοφωνική DJ και παραγωγός Ράνια Κωστάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Δευτέρας. The post Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο»

Καλεσμένη στο “Pop Up” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε, […] The post Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ράνια Κωστάκη: «Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό…» [video]

Δείτε όλα όσα είπε η Ράνια Κωστάκη. Καλεσμένη στο “Pop Up” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γεγονός ότι πλέον δεν μπορεί να αποκτήσει ένα παιδάκι με φυσιολογικό τρόπο, τονίζοντας ωστόσο, ότι… Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife.gr Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ράνια Κωστάκη: «Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό…» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συγκινεί η Ράνια Κωστάκη με την εξομολόγησή της: Είναι δεδομένο ότι δε μπορώ να αποκτήσω παιδί

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε μεταξύ άλλων στην όμορφη παρέα του Alpha για το γυναικολογικό θέμα που δε της επιτρέπει να αποκτήσει παιδί με τον φυσιολογικό τρόπο. «Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό, ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά. Τότε υπήρχε μια πιθανότητα να μη μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δε μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι γιατί υπάρχουν και πάρα πολλές γυναίκες σαν εμένα» ανέφερε η Ράνια Κωστάκη. Στην ερώτηση  για το αν έχει σκεφτεί

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US