"Ποτέ στον Παναθηναϊκό"

01:01 - 12/11/2019

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση του Προμηθέα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στην... ποδιά του Φριντέτ και τόνισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στους πράσινους.Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ των Πατρινών σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό:Για το θέμα με του τραυματισμού του και όσα ακούστηκαν: «Δεν ήμουν εκτός ομάδας, είχαμε ένα μικρό θέμα που λύθηκε με απόλυτη κατανόηση. Ό,τι γραφόταν τα διαβάζαμε και γελάγαμε. Είχα ένα θέμα τραυματισμού που με κράτησε 12 μέρες έξω. Ήταν πιο σοβαρός από όσο πιστεύαμε. Το πλάνο έλεγε πως θα χάσω το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς, κατάφερα να είμαι έτοιμος και να κάνω έστω μία προπόνηση την Παρασκευή, πίστευα σε αυτό το ματς. Όλα όσ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την πρόσληψη της Ελένης Καπογιάννη, η οποία αντικατέστησε τον Γιώργο Καντζιλιέρη, ενώ στη δήλωσή της ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόταση.

Διαβάστε το στο Sport24

Στο Κάουνας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει στο μυαλό του την επερχόμενη μάχη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη

Το κακό ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α1 (ρεκόρ 3-2) ανάγκασε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Γιώργου Κατζιλιέρη από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Καπογιάννη και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Η Ελένη Καπογιάννη είναι και επίσημα η νέα τεχνικός της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)