Δεκτό το αίτημα του Μοράλες για άσυλο στο Μεξικό

00:42 - 12/11/2019

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αυτής.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Έβο Μοράλες έφτασε στο Μεξικό

Οι βουλευτές του κόμματος MAS του παραιτηθέντος προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες σκοπεύουν να μποϊκοτάρουν τη σημερινή κοινοβουλευτική συνεδρίαση στην οποία...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Έβο Μοράλες ζήτησε άσυλο στο Μεξικό

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αυτής.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εγκατέλειψε τη Βολιβία ο Μοράλες - Μεταβαίνει στο Μεξικό

Ο Έβο Μοράλες, που παραιτήθηκε την Κυριακή από το αξίωμα του προέδρου της Βολιβίας, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι αναχωρεί από…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο Εβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο Έβο Μοράλες ζήτησε άσυλο στο Μεξικό

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αυτής. The post Ο Έβο Μοράλες ζήτησε άσυλο στο Μεξικό appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Οι πρώτες δηλώσεις Μοράλες από το Μεξικό

Την στιγμή που στη Βολιβία μαίνονται οι πιο βίαιες ταραχές των τελευταίων ετών, ο παραιτηθείς πρόεδρος Έβο Μοράλες έφτασε με αεροπλάνο στο Μεξικό. Ο Μοράλες, ο οποίος ζήτησε και έλαβε πολιτικό άσυλο στο Μεξικό, προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη χώρα, με τον Μεξικανό υπουργό Εξωτερικών να δηλώνει πως δεν θα αποκαλύψει πού θα εγκατασταθεί […] The post Οι πρώτες δηλώσεις Μοράλες από το Μεξικό appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Εγκατέλειψε τη χώρα ο Έβο Μοράλες, άσυλο στο Μεξικό

«Αποπειράθηκαν να βάλουν φωτιά στο σπίτι μου στη Βίγια Βικτόρια»

Διαβάστε το στο news.gr

Βολιβία: Εγκατέλειψε τη χώρα ο Έβο Μοράλες – Άσυλο στο Μεξικό

Έφυγε από τη Βολιβία ο Έβο Μοράλες λίγες μέρες αφού αναγκάστηκε σε παραίτηση. Με ανάρτηση [...] The post Βολιβία: Εγκατέλειψε τη χώρα ο Έβο Μοράλες – Άσυλο στο Μεξικό appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Βολιβία: Έφυγε από τη χώρα ο Έβο Μοράλες, άσυλο στο Μεξικό

Ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, που θεωρεί πως διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του, βρισκόταν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη εν πτήσει προς το Μεξικό, όπου του προσφέρθηκε πολιτικό άσυλο, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωναν ότι θα διεξαγάγουν από κοινού με την αστυνομία επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Ο Έβο Μοράλες έφτασε στο Μεξικό

Οι βουλευτές του κόμματος MAS του παραιτηθέντος προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες σκοπεύουν να μποϊκοτάρουν τη σημερινή κοινοβουλευτική συνεδρίαση στην οποία θα εκλεγεί ο νέος, υπηρεσιακός πρόεδρος της χώρας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος στο Κογκρέσο, Σέρχιο Τσόκε.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Βολιβία: Εγκατέλειψε τη χώρα ο Έβο Μοράλες – Άσυλο στο Μεξικό

Έφυγε από τη Βολιβία ο Έβο Μοράλες λίγες μέρες αφού αναγκάστηκε σε παραίτηση. Με ανάρτηση στο twitter ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη χώρα. «Αδέρφια μου, με… The post Βολιβία: Εγκατέλειψε τη χώρα ο Έβο Μοράλες – Άσυλο στο Μεξικό appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Βολιβία: Εγκατέλειψε τη χώρα ο Έβο Μοράλες - Άσυλο στο Μεξικό

Χάος και βανδαλισμοί στη χώρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Μείωση τουριστικών εσόδων τον Ιούλιο

Τουρκικές γραφικότητες στη βραχονησίδα Ζουράφα

Κοινωνικά στελέχη στηρίζουν

Εσείς τις μπουχάρες πού τις μάθατε;

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Πρέπει να ανησυχούμε για τη Γαλλία;