Το «καρφί» Χαρδάλια στον Κουμουτσάκο για τη Θεία Κοινωνία και η απολογία του ίδιου
18:51 - 18/09/2020
Για «αυθόρμητη» και «ειλικρινή επιθυμία» έκανε λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην απόφασή του να κοινωνήσει ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς τον «κάρφωσε» χωρίς να πει το όνομά του, τονίζοντας πως «οι υπουργοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα». Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως...
The post Το «καρφί» Χαρδάλια στον Κουμουτσάκο για τη Θεία Κοινωνία και η απολογία του ίδιου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναδίπλωση Κουμουτσάκου για τη θεία κοινωνία μετά το άδειασμα από τον Χαρδαλιά
«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας» δικαιολογήθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος
Διαβάστε το στο in.grΑναδίπλωση Κουμουτσάκου για τη Θεία Κοινωνία μετά το άδειασμα από τον Χαρδαλιά
«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας» δικαιολογήθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος
Διαβάστε το στο tanea.grΟ Γ. Κουμουτσάκος για τη θεία κοινωνία μετά το σχόλιο του Ν. Χαρδαλιά
Διαβάστε το στο tovima