Μαρία Σαράφογλου: Μιλάει για το διαζύγιο, τον γιό της και την σχέση με τον πατέρα της

17:51 - 18/09/2020

Η Μαρία Σαράφογλου εμφανίστηκε στο «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα.Η Μαρία Σαράφογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (17/9) καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το διαζύγιο με τον πρώην άντρα της, την σχέση με τον γιό της και για τον πατέρα της. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, σημείωσε για το παιδί της, ότι «από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος κα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά