Διευκρίνιση για την Κάρτα Φιλάθλου του Άρη

11:24 - 18/09/2020

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου και διευκρινίζει τα κάτωθι, για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης. Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου μόνο από την πλατφόρμα της TicketMaster στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005079.html Οι φίλοι του συλλόγου που […] The post Διευκρίνιση για την Κάρτα Φιλάθλου του Άρη appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κληρώνει για την ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Europa!

Στις τρεις το μεσημέρι θα διεξαχθεί στο οντιτόριουμ της UEFA στα γραφεία της στη Νιόν και η τελευταία κλήρωση της προκριματικής φάσης του εφετινού UEFA Europa League, με την ΑΕΚ να μετέχει ως ζευγάρι του τρίτου προκριματικού με την ελβετική Σεντ Γκάλεν Το πρωί η UEFA χώρισε σε τέσσερα υπογκρούπ τα 26 ζευγάρια της κλήρωσης […] The post Κληρώνει για την ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Europa! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Φαβορί ο Μάντζιος για την τεχνική ηγεσία του Άρη!

Φαβορί ο Μάντζιος για την τεχνική ηγεσία του Άρη! Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στον Άρη έπειτα από τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από την Κόλος Κοβαλίβκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η απομάκρυνση του Μίκαελ Ένινγκ από την τεχνική ηγεσία ήταν η πρώτη ηχηρή απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ. Στο εκτός έδρας (20/9, 20:30) παιχνίδι με τον Βόλο ο Τόλης Τερζής θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας και στη συνέχεια θα λυθεί η συνεργασία και μαζί του. Πλέον, οι κίτρινοι βρίσκονται σε επαφές με προπονητές, έχοντας αποφασίσει να επιλέξουν μέσα από την ελληνική αγορά. 18/09/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Φαβορί ο Μάντζιος για τη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Ποδοσφαιριστές της La Liga υποχρεώνουν τις συντρόφους τους να υπογράφουν συμβόλαια πριν την επαφή (videο)

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Άρη (08/10 – 12/10)

Απέφυγε το χειρουργείο ο Αυλωνίτης

Ball boy της Πόρτο πήρε το βραβείο του MVP

Matchay με Μποχωρίδη, Ντε Τζούλιους και Γούντμπερι (photo)

Με Δουβίκα στον πάγκο ο Αστέρας στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα