«Μου αρέσουν τα μάτια σου»: Η ατάκα της Χάγιεκ στον Κοτσογιαννόπουλο σε άπταιστα ελληνικά (Video)

11:13 - 18/09/2020

ΕΛΛAΔΑ  Ένα αστείο περιστατικό από την πρώτη τους συνάντηση 20 χρόνια πριν στις Κάννες θύμισε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στη Σάλμα Χάγιεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου «Berlinale» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου δημοσίευσε την εν λόγω στιχομυθία όπου ακούμε τη Σάλμα Χάγιεκ να του λέει σε άπταιστα ελληνικά «Μου αρέσουν τα μάτια σου». Όταν μετά από πέντε χρόνια οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν και εκείνος της είπε την ίδια φράση, εκείνη , απάντησε «Δεν ξέρω τι μου λέτε, κύριε». Κάτι που η ίδια, ωστόσο, δε δέχεται και με χιούμερ του απαντά ότι μάλλον τη μπερδεύει με την Πενέλοπε Κρουζ!

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μου αρέσουν τα μάτια σου»: Η ατάκα της Σάλμα Χάγιεκ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο σε άπταιστα ελληνικά – Βίντεο

«Η Σάλμα έχει χιούμορ» σχολίασε ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

«Μου αρέσουν τα μάτια σου»: Τα ελληνικά της Σάλμα Χάγιεκ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δημοσίευσε ένα αστείο απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη με τη Σάλμα Χάγιεκ

Διαβάστε το στο lifo.gr

«Μου αρέσουν πολύ τα μάτια σου»: Η Σάλμα Χάγιεκ σε άψογα ελληνικά, "φλερτάρει" τον Θ. Κουτσογιαννόπουλο (Video)

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει χιούμορ φαίνεται. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός, έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, όμως ένα video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αναδεικνύει το αστείο και φλογερό της ταμπεραμέντο. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με μία throwback ανάρτηση δημοσίευσε μια αστεία […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)