Νάντια Κοντογεώργη: “Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι στο Mega”

07:48 - 18/09/2020

Η Νάντια Κοντογεώργη έκανε ένα διάλειμμα από το «φλΕΡΤ», για να μπει μαζί με τη σκυλίτσα To άρθρο Νάντια Κοντογεώργη: “Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι στο Mega” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάντια Κοντογεώργη: Είμαστε στα δικαστήρια για το «Κάτω Παρτάλι»

Αρχές Φεβρουαρίου του 2014, στον «αέρα» του Mega βγήκε μια πολλά υποσχόμενη μαύρη κωμωδία η οποία τράβηξε πάνω της αμέσως...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νάντια Κοντογεώργη – «Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι»

Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη […] The post Νάντια Κοντογεώργη – «Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νάντια Κοντογεώργη: «Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι»

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν η Νάντια Κοντογεώργη. Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια του φλΕΡΤ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά “Κάτω Παρτάλι” του Mega η οποία παρά την επιτυχία της, είχε σταματήσει ξαφνικά με αποτέλεσμα οι συντελεστές να μην πάρουν ποτέ τα χρήματά τους. «Είμαστε στα δικαστήρια. Οφείλουμε να πληρωθούμε για τον κόπο μας, αλλά είμαι ευγνώμων γιατί είναι μια δουλειά που μου άνοιξε πολλές πόρτες», εξομολογήθηκε η Νάντια Κοντογεώργη. Νάντια ΚοντογεώργηΚάτω Παρτάλιδικαστική διαμάχηHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νάντια Κοντογεώργη: «Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι» (video)

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς ακόμα διεκδικούν τα χρήματά τους

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»