Φρύνη Αρβανίτη: Όλοι οι ρόλοι στηρίχτηκαν στα κιλά μου - Όταν ήθελαν μια χοντρή, φώναζαν εμένα

16:42 - 12/10/2019

ΕΛΛAΔΑ  Για τον Στάθη Ψάλτη και τα επιπλέον κιλά μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η 75χρονη ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη.  Ενδιαφέρον έχουν όσα εξομολογείται για τον Στάθη Ψάλτη. «Ο Στάθης Ψάλτης με είχε σε όλα τα θεατρικά του έργα και σε όλα τα κινηματογραφικά. Αν δεν είχες να πληρώσεις το ρεύμα, σου το πλήρωνε ο Στάθης. Αν δεν είχες να πάρεις τρόφιμα, σου τα έπαιρνε ο Στάθης. Δεν έχω δει πιο ανοιχτοχέρη άνθρωπο στη ζωή μου. Όταν πηγαίναμε όλος ο θίασος για καφέ ή για να φάμε, ο Στάθης δεν άφηνε να πληρώσει κανείς -τα πλήρωνε όλα εκείνος. Μάλιστα, όταν πηγαίναμε έξω για να φάμε, η πρώτη που έκανε πλάκα ήμουν εγώ. Μου έλεγε: «Μωρή εμείς θα φάμε σουβλάκια. Εσένα θα σου π

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)