Η έγκυος Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτει: “Εγώ ήμουν σίγουρη για τον άντρα μου, εκείνος είχε αμφιβολίες (video)

17:00 - 17/09/2020

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος, αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η έγκυος Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτει: “Εγώ ήμουν σίγουρη για τον άντρα μου, εκείνος είχε αμφιβολίες (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ψηφιακό Δελτίο Αποστολής: Αντίστροφη μέτρηση 10 ημερών για το νέο σύστημα, ποιους αφορά

Όλοι «ψάχνονται» - Ο ΣΥΡΙΖΑ για αρχηγό και ο Κασσελάκης για όνομα - Απόψε το debate των τεσσάρων

O Nίκος Μηλαπίδης στο newsit.gr: Ο κατώτατος μισθός θα ξεπερνά τις τιμές του καλαθιού των πιο ευάλωτων νοικοκυριών

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα νότια

Ράφα Ναδάλ: Το σοκαρισμένο του βλέμμα, τα δάκρυα που ακολούθησαν και το standing ovation των Ισπανών

Survivor: Τα τιραμισού, τα θαλασσινά και η ατάκα της Χριστιάνας που «έστειλε» τον Γιώργο Λιανό