Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

19:21 - 10/11/2019

Ο Κώστας Σλούκας τοποθετήθηκε για το γεγονός να μην κρατήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ, πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπεσίκτας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σλούκας για το πανό του Κεμάλ: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

Η κίνηση από τον Κώστα Σλούκα να μην κρατήσει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε το πανό για την 81η επέτειο από την γέννηση του Κεμάλ Ατατούρκ προκάλεσε αντιδράσεις κατά του Έλληνα γκαρντ στην γείτονα χώρα με οπαδούς αλλά και παίκτες όπως ο Σεμίχ Ερντέν να του ζητάνε το λόγο για τον τρόπο που λειτούργησε και να τον κατηγορούν για ασέβεια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

Ο Κώστας Σλούκας τοποθετήθηκε για το γεγονός να μην κρατήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ, πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπεσίκτας.Ο Έλληνας γκαρντ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Φενέρ, είπε σχετικά: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό.»

Ο Κώστας Σλούκας έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε για το γεγονός ότι δεν κράτησε το πανό για τον… The post Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό.» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή

Ίντερ Μαϊάμι: Τέλος ο Τάτα Μαρτίνο, με νέο προπονητή το 2025 η ομάδα του Μέσι