Χ Factor: Γιώργος Θεοφάνους; Aυτή δεν ήταν εμφάνιση chair challenge... ήταν εμφάνιση τελικού!

22:31 - 09/10/2019

Η Μαρία Κοσμάτου επέλεξε το «Stop» της Sam Brown, σε μουσική και στίχους των Sam Brown, Gregg Sutton, Bruce Brody, για την εμφάνισή της στο Chair Challenge του X Factor με την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Ο Γιώργος Θεοφάνους ενθουσιάστηκε και της είπε: "Επίτρεψε μου να σου πω.... αυτή ήταν εμφάνιση τελικού!". Δείτε το video

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

X Factor: Εμειναν άφωνοι από την ερμηνεία της -«Δεν ήταν εμφάνιση Chair Challenge, ήταν εμφάνιση τελικού» [βίντεο]

Μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Μαρία Κοσμάτου στη σκηνή του X Factor.

Διαβάστε το στο iefimerida

X Factor: «Δεν ήταν εμφάνιση Chair Challenge ήταν εμφάνιση τελικού» (βίντεο)

Μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Μαρία Κοσμάτου στη σκηνή του X Factor. Η τραγουδίστρια επέλεξε να ερμηνεύσει στη φάση του chair challenge το «Stop» της Sam Brown, σε μουσική και στίχους των Sam Brown, Gregg Sutton, Bruce Brody. Η Μαρία ενθουσίασε τους κριτές και άκουσε τα καλύτερα σχόλια που θα μπορούσε να ακούσει. Ο Χρήστος Μάστορας τόνισε, πως του ήταν πολύ δύσκολο να εντοπίσει κάποιο λάθος στην ερμηνεία της, λέγοντάς της: «Α ρε Μαρία, μας το χάλασε. Δηλαδή έψαχνα να βρω κάτι αρνητικό. Λέω θα βρω κάτι. Γιατί το είπες τόσο καλά; Γιατί κάνεις τη δουλειά μας τόσο δύσκολη; Δεν το πιστεύω. Αυτό ήθελε κότσια». Ο Γιώργος Θεοφάνους εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της και είπε: «Δεν ήταν εμφάνιση Chair

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει