Η Αιμιλία Υψηλάντη σε μια σπάνια συνέντευξη – «Πάντα έκανα τολμήματα, άλλαζα κατεύθυνση»

19:06 - 15/09/2020

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση, η Αιμιλία Υψηλάντη θέλησε να βρεθεί απέναντι από τη Νάντια Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» το απόγευμα […] The post Η Αιμιλία Υψηλάντη σε μια σπάνια συνέντευξη – «Πάντα έκανα τολμήματα, άλλαζα κατεύθυνση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμιλία Υψηλάντη: Σε μια σπάνια συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα

Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, το το δικό της θέατρο και για την ισότητα των δύο φίλων.Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» το απόγευμα της Τρίτης (15/9) και έδωσε μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ισότητα των δύο φίλων, το δικό της θέατρο, τον ρόλο του άνδρα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια. Χαρακτηριστικά είπε ότι «στη σημερινή εποχή καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Τίποτα δεν είναι σταθερό. Ο άνθρωπος, όμως, θέλει να νιώθει ότι κάτι είναι σταθερό. Αν του πεις δηλαδή ότι ο Θεός δεν είναι κάτι σταθερό, αλλάζει και μεταμορφώνεται, τότ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»