Μανωλάς για Τοροσίδη : «Αρχηγέ, τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου» (pic)

14:33 - 15/09/2020

Ο Κώστας Μανωλάς είπε το δικό του αντίο στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς για Τοροσίδη: «Αρχηγέ, τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου» (pic)

Ο Κώστας Μανωλάς είπε το δικό του αντίο στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μανωλάς σε Τοροσίδη: «Ciao Capitano, τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου» (pic)

Ο διεθνής αμυντικός της Νάπολι Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Βασίλη Τοροσίδη που εγκατέλειψε πρόσφατα την ενεργό δράση

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μανωλάς για Τοροσίδη: «Αρχηγέ, τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου» (ΦΩΤΟ)

Μανωλάς για Τοροσίδη: «Αρχηγέ, τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου» (ΦΩΤΟ) Να βάλει τέλος στην καριέρα του αποφάσισε μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο Βασίλης Τοροσίδης. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κώστας Μανωλάς. Ο στόπερ της Νάπολι με ένα ξεχωριστό μήνυμα είπε το δικό του «αντίο» στον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα. 15/09/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Μανωλάς για Τοροσίδη: «Αρχηγέ, τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Απόπειρα εκβιασμού με σκευωρία που στήθηκε με όρους παρακράτους καταγγέλλει ο Ολυμπιακός

Συνταγή: Αλμυρό κέικ με γραβιέρα και αλλαντικά

Από τον Τζο Μπάιντεν στον Ντόναλντ Τραμπ: Μια… μετ’ εμποδίων ομαλή μετάβαση εξουσίας στις ΗΠΑ

Ο Σαμαράς έφυγε… ο Μητσοτάκης έρχεται – Όχι δεξιά πτέρυγα, αλλά δεξιό κόμμα

Σίντνεϊ Τόμας: Το ring girl που ξεσήκωσε το AT&T Stadium περισσότερο κι από τον Iron Mike

Κλιματική αλλαγή: Η υπερθέρμανση του πλανήτη κοστίζει ζωές – Έρευνα υπολογίζει τους θανάτους