Κρέσπο : “Έχω καλό προαίσθημα για τον αγώνα με την Μπενφίκα” (vid)

14:27 - 12/09/2020

Για την επιστροφή στην ενεργό δράση σε επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και για την νίκη επί της Λάρισας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός : “Μου έλειψε αυτό! Να είμαι σε θέση να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι, γιατί στην τελική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρέσπο: «Είναι καλό που παίζουμε ξανά με την Μπενφίκα» (vid)

O Χοσέ Άνχελ Κρέσπο πήρε εναντίον της ΑΕΛ τα πρώτα επίσημα λεπτά συμμετοχής, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, με τον Ισπανό αμυντικό να μιλάει για την επιστροφή του.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κρέσπο: «Μάχη μέχρι τέλους με Μπενφίκα»! (video)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για την επιστροφή του στους…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Κρέσπο: «Μου έλειψε η δράση - Έχω καλό προαίσθημα για τη Μπενφίκα»

ΒΙΝΤΕΟ - Κρέσπο: «Μου έλειψε η δράση - Έχω καλό προαίσθημα για τη Μπενφίκα» Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κατέγραψε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ την πρώτη του παρουσία σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περσινή σεζόν και δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στη δράση. Ο Ισπανός στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ασπρόμαυρων, ενώ αναφέρθηκε και στη σπουδαία αναμέτρηση με τη Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (15/9, 21:00). Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV: 12/09/2020 Διαβάστε περισσότερα για το ΒΙΝΤΕΟ - Κρέσπο: «Μου έλειψε η δράση - Έχω καλό π

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κρέσπο : «Μου έλειψε η δράση, έχω καλό προαίσθημα για την Μπενφίκα» (vid)

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά από μήνες αποχής ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη μάχη κόντρα στην Μπενφίκα εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρόκριση.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»