Τούρκος υπουργός άμυνας Ακάρ: «Έλληνες βγάλτε το σκασμό, αλλιώς θα γίνετε μεζές»

09:12 - 12/09/2020

Τούρκος υπoυργός άμυνας Ακάρ: «Έλληνες βγάλτε τo σκασμό, αλλιώς θα γίνετε μεζές» Νέo παραλήρημα, αυτή τη φορά από τoν Τούρκο υπoυργό Άμυνας, που ζητά… σιωπητήριο, για να εκτονωθεί η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο – «Καρφιά» και για τη Γαλλία μετά την ομόφωνη στήριξη της MED7 στη χώρα μας και την Κύπρο Νέα επίθεση κατά της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακάρ προς Έλληνες: «Βγάλτε το σκασμό, αλλιώς θα γίνετε μεζές»

Lamianow.gr Ακάρ προς Έλληνες: «Βγάλτε το σκασμό, αλλιώς θα γίνετε μεζές» Εγκλωβισμένη και χωρίς συμμάχους φαίνεται πως μένει η Τουρκία, με τους υπουργούς του καθεστώτος να απειλούν καθημερινά πλέον με πόλεμο την Ελλάδα. Αφού δεν τους «βγήκε» καμία απόπειρα δημιουργίας «θερμού» επεισοδίου μέσω… ατυχήματος, οι Τούρκοι επιδίδονται πλέον σε εθνικιστικά παραληρήματα απειλώντας με στρατιωτική επέμβαση τη χώρα μας. Karadeniz ve Doğu Akdeniz’deki deniz yetki alanlarında sismik […] Ακάρ προς Έλληνες: «Βγάλτε το σκασμό, αλλιώς θα γίνετε μεζές» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή