Τάνια Τρύπη: Έγινα vegan για ηθικούς λόγους

03:57 - 12/09/2020

Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Τάνια Τρύπη το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη μίλησε για την επιλογή της...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Τάνιας Τρύπη: «Eίμαι vegan για ηθικούς λόγους»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να κόψει την κρεατοφαγία και να...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Έγινα vegan για ηθικούς λόγους» (video)

Η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να γίνει vegan, όταν παρακολούθησε ένα βίντεο με μια αγελάδα που της παίρνουν το μωρό της δια της βίας. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Τάνια Τρύπη: Έγινα vegan για ηθικούς λόγους - Δείτε βίντεο

Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Τάνια Τρύπη το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη μίλησε για την επιλογή της να ακολουθήσει το δρόμο της vegan ζωής. Η ηθοποιός εξήγησε τι την παρακίνησε να επιλέξει να γίνει vegan ενώ αναφέρθηκε και στα δικαιώματα των ζώων. Η Τάνια Τρύπη  σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι πως δεν βάζουμε ταμπέλες. Vegan, μη vegan, χορτοφάγος, κλπ. Όλα αυτά είναι ονομασίες. Ο veganισμός στη βάση του έχει ηθικούς κώδικες. Εγώ για ηθικούς λόγους έγινα vegan που σημαίνει ότι και τα καλλυντικά μου είναι vegan, πέρα από τη βρώση δηλαδή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γάζα: Νεκροί τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες μετά από έκρηξη σε αποθήκη όπλων της Χαμάς

Η γκολάρα του Βαγγέλη Παυλίδη άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Μπενφίκα

Δυνατά για Μακενγκό ο Ολυμπιακός – Ακύρωσε μεταγραφή ο Μεντιλίμπαρ

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη