Τάνια Τρύπη: Έγινα vegan για ηθικούς λόγους
03:57 - 12/09/2020
Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Τάνια Τρύπη το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη μίλησε για την επιλογή της...
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Τάνιας Τρύπη: «Eίμαι vegan για ηθικούς λόγους»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να κόψει την κρεατοφαγία και να...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Έγινα vegan για ηθικούς λόγους» (video)
Η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να γίνει vegan, όταν παρακολούθησε ένα βίντεο με μια αγελάδα που της παίρνουν το μωρό της δια της βίας. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΤάνια Τρύπη: Έγινα vegan για ηθικούς λόγους - Δείτε βίντεο
Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Τάνια Τρύπη το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη μίλησε για την επιλογή της να ακολουθήσει το δρόμο της vegan ζωής. Η ηθοποιός εξήγησε τι την παρακίνησε να επιλέξει να γίνει vegan ενώ αναφέρθηκε και στα δικαιώματα των ζώων. Η Τάνια Τρύπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι πως δεν βάζουμε ταμπέλες. Vegan, μη vegan, χορτοφάγος, κλπ. Όλα αυτά είναι ονομασίες. Ο veganισμός στη βάση του έχει ηθικούς κώδικες. Εγώ για ηθικούς λόγους έγινα vegan που σημαίνει ότι και τα καλλυντικά μου είναι vegan, πέρα από τη βρώση δηλαδή […]
Διαβάστε το στο dete.gr